Een ondernemer vertelt…

U kunt als ondernemer bij Uitgeverij West Media bv terecht voor een boek met daarin uw eigen ondernemersverhaal. Wij bieden dit aan onder de titel Een ondernemer vertelt…

U heeft daarbij twee opties. U kunt besluiten om een geheel voor ú samengesteld boek te laten produceren. Dit boek wordt geschreven aan de hand van een of meerdere interviews met u en eventueel uw zakenpartner(s)/collega’s (leuk bij jubileum!). Het volledig op uw (zaken)leven afgestemde boek bevat in dat geval minimaal 40 pagina’s, bestaande uit tekst en (indien beschikbaar) fotomateriaal en is uitsluitend beschikbaar als paperback.

Een alternatief is dat u uw verhaal integreert in het reeds bestaande boek Een Ondernemer vertelt…, met daarin tal van andere ondernemersverhalen. Hierbij is het door de dikte van het boek wel mogelijk om het boek van een harde cover te voorzien. In beide gevallen is de cover volledig toegespitst op úw ondernemersverhaal.

De journalisten van Uitgeverij West Media kunnen het verhaal voor u schrijven, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u uw verhaal zélf al heeft geschreven of wilt schrijven. Uw ‘eigen boek’ kunt u al bestellen vanaf 1 exemplaar!

Interesse? Neem contact op met Uitgeverij West Media en vraag naar Fred Louter.