Míjn leven, míjn verhaal…

Steeds meer mensen laten hun levensverhaal optekenen. Voor zichzelf, maar vaker nog voor het nageslacht. Wilt u dit ook, dan biedt Uitgeverij West Media u twee mogelijkheden.

U kunt besluiten om een geheel en speciaal voor u samengesteld boek te laten produceren. Dit boek wordt geschreven aan de hand van een of meerdere interviews met u en eventueel uw partner/kinderen. Het volledig op uw leven afgestemde boek bevat minimaal 40 pagina’s, bestaat uit tekst en eventueel fotomateriaal en is uitsluitend beschikbaar als paperback.

Een alternatief is dat u uw verhaal, dat u eventueel ook zelf kan schrijven, integreert in een boek met al bestaande levensverhalen. Belangrijk om te weten is dat de (harde!) cover van het boek wél volledig is toegespitst op úw levensverhaal, dus met een treffende foto van de hoofdpersoon op de cover. Dit zorgt ervoor dat het toch helemaal als úw boek voelt.

Voor welke van bovenstaande opties u ook kiest, u en uw familie ontvangen van West Media een zeer professioneel product, dat tot in lengte van jaren bekeken en gelezen zal worden door uzelf en/of uw familieleden.

Interesse? Neem contact op met Uitgeverij West Media en vraag naar Fred Louter.