Privacybeleid

Bij ieder bezoek aan onze website, wordt informatie over de bezoeker verwerkt. Op deze pagina leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Uitgeverij West Media. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren. De informatie die Uitgeverij West Media over jou verwerkt (persoonsgegevens) wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Uitgeverij West Media houdt zich aan alle toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van onze site
Om gebruik te kunnen maken van een aantal diensten op de site, is het nodig dat we bepaalde persoonsgegevens verwerken. Het gaat hierbij om gegevens als naam, contactgegevens, geboortedatum, geslacht en e-mailadres, en om gegevens over interesses van jou als gebruiker van één of meer van onze websites. Ook worden financiële gegevens, zoals je bankrekeningnummer, verwerkt als je producten op een van onze websites bestelt of je abonneert op betaalde diensten. De servers van Uitgeverij West Media leggen voorts automatisch bepaalde gegevens vast, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en de datum en tijd van je bezoek aan onze websites.

Doeleinden
Uitgeverij West Media verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens om je de overeengekomen diensten of informatie te kunnen aanbieden en aanpassen aan je behoeften en wensen. Als het gaat om een betaalde dienst, zijn de persoonsgegevens nodig om te kunnen factureren. Financiële gegevens worden nooit op een website gepubliceerd door Uitgeverij West Media, en ook niet aan derden ter beschikking gesteld voor doeleinden anders dan het uitvoeren van de overeenkomst.
Verder verwerkt Uitgeverij West Media de persoonsgegevens om haar websites en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren en om te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar info@uitgeverijwestmedia.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. We zijn u graag van dienst.

Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen. Cookies helpen om de website beter te laten functioneren, om het gebruik van de website makkelijker te maken en om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website. We maken hiervoor gebruik van verschillende typen cookies: permanente cookies, sessie cookies, Google Analytics cookies, social media cookies en tracking cookies van onszelf.

Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Recht op inzage, correctie of verwijdering
U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Dit privacybeleid is het laatst gewijzigd op 1 mei 2017.